Kurs i matematikk på Kongshavn vgs for 10. klasse

Lærer og elev

Disse kursrekkene tilbys:

Rekke 1

(3 kvelder, uke 42 – 44): Tall, algebra og geometri. Fokus på oppgaveløsing rettet mot del 1 av eksamen (uten hjelpemidler).

Rekke 2

(4 kvelder, uke 45 – 48): Geometri, funksjoner, kombinatorikk og statistikk. Fokus på oppgaveløsning rettet mot del 2 av eksamen (med hjelpemidler, ha med PC med GeoGebra og Excel).

De fleste kommer rett fra skolen og er sultne, det serveres derfor enkel varmmat kl. 15.30-16.00.

Påmelding til tilbudet skjer igjennom hjemmesiden til Kongshavn vgs. Du kan få hjelp av rådgiverne på skolen din. Det er begrenset antall plasser på hver av kursene derfor må du prioritere hvilken kursrekke du fortinnsvis vil på. Påmelding skjer etter "først til mølla"-prinsippet dersom vi ikke kan tilby plass til all. Vi prioriterer slik at så mange som mulig vil få et tilbud, derfor må du i påmeldingen prioritere hvilken kursrekke du vil delta på.

Les mer om kursene her.

Påmeldingen åpner mandag 7. oktober kl 12.00 og stenger fredag 11. oktober kl 12.00.