Juleball og juleteater

Gruppe jenter på ball

Gjennom måneder med forberedelser og planlegging har ballkomitéen, lærere og foreldre planlagt og gjort klar til juleball for elevene på 10. trinn. Spente gutter og jenter møttes i sin flotteste pryd til velkomstdrinker, middag og dans.

Gutta krutt på juleball.

Se flere bilder fra ballet nederst på siden.

Perfekt jul

Sal og scene på 10. trinn har satt opp sitt eget stykke "Perfekt jul". Teaterstykket inneholder klåfingrede julenisser og familieselskaper som ikke helt går etter planen, og er skrevet av elevene selv.

På vei til julefest i familiebilen.

Tittelen på stykket er mildt sagt ironisk og manus ble improvisert frem av valgfagklassen. Elevene valgte selv tema og prøvde ut ulike situasjoner.

Resultatet ble at latteren satt løst i salen og på spørsmål om hvordan det var å jobbe med stykket svarer Fadoua i 10C kontant "gøy!"