Holmlia skole i sorg

Hvit lilje

Det er med stor sorg vi har mottat beskjeden om at Mohammed er død, etter å ha ligget i kunstig koma på sykehus i lengre tid. Han var elev ved Holmlia skole fra 2014-2017, og skulle ha avsluttet sin skolegang i klasse 10c denne våren. Våre tanker og dypeste medfølelse går til familien, som sørger over tapet av Mohammed.

Det vil bli holdt åpent hus i Holmlia sportsklubbs lokaler i morgen, fredag 28.juli, kl. 18-20. Her kan de som ønsker det møte representanter fra Holmlia skole og bydelspolitiet, for å snakke sammen og minnes Mohammed. Det vil også bli lagt ut en kondolanseprotokoll, slik at man kan skrive inn en siste hilsen.

Holmlia skole vil også arrangere en minnestund for elever og lærere ved skolens oppstart i august.

Med hilsen

Lasse Wam, rektor