God jul!

God jul fra Holmlia Skole

Vi legger bak oss et år med oppstart av rehabilitering og mange andre endringer. Vi har i år gode resultater på elevundersøkelsen, det er vi veldig stolte av! Spesielt fornøyde er vi med at mobbetallene har gått drastisk ned, og at mange flere elever melder om at de trives på skolen og opplever god relasjon med de voksne. I tillegg er vi svært glade for at vi har fått en kantine som er populær blant elever og ansatte, et velfungerende elevråd og lavere fravær.

Første skoledag i 2019 blir torsdag 3.januar, og elevene starter til vanlig tid etter sin timeplan. 24.januar blir det foreldremøte for alle trinn, program for trinnene kommer senere.

Vi gleder oss til å se dere igjen på nyåret, og ønsker alle en fredelig ferietid.